Aanbod > Fundamentals

Fundamentals

De Fundamentals zijn ‘low intensity’ lessen voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met CrossFit. Hier leer je de 9 fundamentals die nodig zijn om veilig en verantwoord te kunnen trainen. De bewegingen zijn uniek en vergen wat tijd en energie voordat je deze beheerst. In de lessen leer je meer over CrossFit en waarom wij denken dat dit een goede manier is om fit te worden. De groep zal uit maximaal 6 deelnemers bestaan, zodat er voldoende aandacht is voor elk individu.

Wanneer starten met Fundamentals?

Nadat je een goed gevoel hebt overgehouden aan de proefles, kun je doorstromen in de Fundamentals en besluit je om lid te worden van CrossFit Den Bosch. Afhankelijk van je abonnement/ frequentie trainingen per week, kun je deelnemen aan de Fundamentals lessen die staan gepland in het weekrooster.
Wanneer jij de basisbewegingen beheerst en dit wordt beoordeeld door jouw coach, mag je vanaf nu deelnemen aan de echte CrossFit lessen(WOD) gepland in het rooster.

Fundamentals private (1 of 2 personen):

Fundamentals private is voor mensen die geen mogelijkheid vinden om de groepstrainingen te volgen.

Met dit programma kun je samen met een coach 1 op 1 trainen totdat je de 9 fundamentals bewegingen beheerst. Dit varieert tussen de 3 en 8 lessen van 1 uur.