Tijs

Tijs Klok

Op jonge leeftijd ben ik altijd wel bezig geweest met sporten zoals zwemmen, honkbal, basketbal en aikido.Vanaf mijnĀ 20ste ben ik begonnen met fitnessen, omdat ik als jongetje van 20 graag wat meer massa wilde hebben. Het fitnessvak begon te kriebelen. Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest bij de Gamma als magazijnbeheerder maakte ik in 2008 de switch naar de fitnessbranche.

Vanaf 2006 ben ik verschillende cursussen, opleidingen en trainingen gaan volgen om mezelf te kunnen verbreden op het gebied van fitness. Ik vind het niet alleen belangrijk om kennis te hebben van fitness, maar ook de daarbij behorende voeding om zo tot een gewenst resultaat te kunnen komen. Daarom ben ik in 2009 gestart met een opleiding orthomoleculaire voedingsleer.

Ik heb altijd een bepaald beeld gehad over de gangbare manier van fitnessen, maar kon er nooit goed de vinger op leggen wat dat beeld nou was. Toen ik in 2010 in aanraking kwam met CrossFit wist ik niet goed wat ik ervan moest denken. Ik paste verschillende trainingen van de CrossFit mainsite in mijn eigen trainingen. Eind 2010 besloot ik om alleen maar de CrossFit workouts te gaan doen, omdat ik geen voldoening haalde uit de trainingen die ik toen deed. Daaruit bleek dat de CrossFit methode precies mijn visie over trainen wist in te vullen. Aldus helemaal verkocht en sindsdien train ik niet meer anders.

De afgelopen jaren heb ik mezelf verder ontwikkeld in CrossFit. Ik wilde en wil beter worden op alle aspecten. Dus niet alleen trainingen verzorgen, maar ook functioneel en technisch goed kunnen bewegen. De passie over CrossFit draag ik al een paar jaar uit als Personal Trainer. De community die CrossFit met zich meebrengt is fantastisch en ben daarom erg blij dat ik hier deel van kan uitmaken.

See you at CFDB!

Opleidingen en certificeringen

  • CIOS
  • Fitness Trainer A
  • NASM (National Academy of Sports and Medicine)
  • Orthomoleculaire voedingsleer
  • CrossFit Level 1
  • CrossFit Olympic Weight Lifting
  • CrossFit Movement and Mobility