Crossfit > Crossfit Denbosch

CrossFit-Den-Bosch_Def_CMYK150Over Crossfit Den Bosch:

CrossFit Den Bosch wil effectief en betaalbaar trainen toegankelijk maken voor iedereen in de omgeving van Den Bosch. Kwaliteit en goede begeleiding staan centraal. Wij willen de box zijn waar jij graag komt om te werken aan een gezondere, fittere en slankere versie van jezelf.

CrossFit Den Bosch is anders dan de meeste sport- en fitnesscentra. De eerste vraag die mensen vaak aan ons stellen als zij binnen komen is; waar zijn alle apparaten? Die zijn er dus niet! Hier gebruik je jouw lichaam als apparaat om functionele bewegingen te maken die vaak gecombineerd worden met vrije gewichten zoals halters, dumbells, kettlebells, turnringen, zandzakken, touwen, etc. Deze combinaties zullen vele malen effectiever zijn dan 30 minuten op de crosstrainer of 3 x 12 herhalingen biceps curl. Don’t use machines, become one!

Hoe vaak hoor je niet dat mensen de sportschool saai vinden worden en daardoor minder vaak gaan trainen? Wij willen onze leden bevrijden van deze saaie routine.

Er zit een atleet in iedereen! Door fysieke uitdagingen helpen we je om jouw vaardigheden te verbeteren en jouw lijf gezonder en sterker te maken. Dit zorgt ervoor dat je het leven makkelijker aankunt, je een fitter mens bent, geen blessures/klachten hebt en je niet of minder ziek bent.