Nieuw inschrijfsysteem en aangepaste lestijden

30 nov
0

Vanaf heden is het alleen mogelijk om via het nieuwe inschrijfsysteem WODapp in te schrijven. Je kunt een account aanmaken via deze link.

De WODapp is gratis te downloaden in de appstore en is van Bothoff Media. Kies de rode app en niet de groene, want alleen met de rode is het mogelijk om gebruik te maken van de aangeboden diensten.
De mogelijkheden van WODapp zijn uitgebreider dan het oude systeem. Zo zijn de abonnementen te koop, maar ook springtouwtjes, t-shirts en supplementen. Daarnaast kun je zien wie er allemaal in de training meedoen, de WOD zien, de scores van je WOD’s bijhouden (handig voor bepaalde benchmarks) en jezelf terugvinden op de ranglijst van een WOD die je hebt gedaan.

Aangepaste lestijden

De middag- en avondlessen beginnen voortaan op het halve in plaats van het hele uur waardoor er 3 lessen per week meer kunnen worden gegeven en dat de laatste les om 21.30 uur klaar is in plaats van 22.00 uur. Dit zorgt er hopelijk voor dat de laatste les een stuk aantrekkelijker wordt om te volgen. Mocht het erg druk zijn op een bepaalde avond, dan start om 21.30 uur een extra les.

Id: