Wat Wij Te Bieden Hebben

ONS AANBOD

Home » Aanbod

unrecognizable-fit-hispanic-man-in-gym-working-P5ZB9NC

Crossfit WOD

Bij CrossFit Den Bosch wordt een training WOD genoemd, WOD staat voor ‘Workout Of the Day’. We hebben dagelijks WOD’s. Door met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit te trainen is de WOD elke keer anders. Constant gevarieerd, zoals de CrossFit filosofie omschrijft, hierdoor zul je je lichaam op alle vlakken uitdagen en verbeteren.
lifestylecoaching

Lifestyle Coaching

Hoe zorg ik dat mijn voeding aansluit op mijn persoonlijke levensstijl? Met onze Lifestyle Coach is het ons doel om jou te begeleiden naar een optimale gezondheid, waarbij voeding de basis is. Geen one-size fits all dieet wat je “moet vol houden” maar een levensstijl die jouw persoonlijke doelen ondersteunen.
uitdagingen

Personal Training

CrossFit Den Bosch biedt ook personal training aan. We stellen een programma samen dat precies is afgestemd op jouw situatie en bieden je tevens een voedings- en lifestyleplan.
strong-man-bodybuilder-with-dumbbells-in-a-gym-PNN6HBV

Open Gym

De box is elke dag open en de uren waarin er geen WOD of Fundamental is noemen we Open Gym. In de Open Gym heb jij als lid de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan je kracht, mobiliteit of techniek.
lifestylecoaching

Specialty Classes

Binnen de Crossfit lessen komen de elementen gewichtheffen, gymnastiek en atletiek allemaal terug in het reguliere programma. Samen met gecertificeerde trainers helpen wij jou graag naar jouw doel en kan het volgen van een bepaalde Specialty Class je beter op weg helpen.

Maak kennis met Crossfit

GRATIS PROEFLES

Wil je meer weten over CrossFit? Meld je dan aan voor een gratis proefles om kennis te maken met de CrossFit community en te ervaren wat een CrossFit workout te bieden heeft.

Scroll naar boven