Wat wij Aanbieden

Crossfit WOD

Home » Aanbod » Crossfit WOD

CROSSFIT IN 100 WOORDEN

Eet vlees en groenten, noten en zaden, wat fruit, weinig zetmeel en geen suiker. Houd hoeveelheden aan die je training ondersteunen maar geen vet aanzetten. Beoefen en train de belangrijke gewichthef-technieken: deadlift, clean, squat, clean & jerk, en snatch. Maak de basiselementen van gymnastiek jezelf eigen: optrekken, dippen, touwklimmen, opdrukken, sit-ups, handstand, pirouette, salto, spagaat en statische houdingen. Fiets, ren, zwem, roei enzovoorts, zwaar en snel. Meng deze elementen vijf of zes dagen per week in zo veel mogelijk combinaties en patronen als je kunt bedenken. Routine is de vijand. Houd workouts kort en intens. Leer en speel regelmatig nieuwe vormen van sport.

Greg Glassman, de grondlegger van CrossFit
Greg Glassman, de grondlegger van CrossFit

CROSSFIT BIJ CROSSFIT DEN BOSCH

Wil je meer weten over CrossFit? Meld je dan aan voor een gratis proefles om kennis te maken met de CrossFit community en te ervaren wat een CrossFit workout te bieden heeft.
Laat je niet afschrikken door de ‘rauwe’ manier van trainen, de intensiteit de zware gewichten. Alle workouts zijn geschikt en uitvoerbaar voor ieder individu op zijn of haar eigen niveau en intensiteit.
Belangrijk om te weten is dat CrossFit Den Bosch geen sportschool is, maar een trainingscentrum. Omdat wij steven naar optimaal resultaat, hanteren wij een inschrijfprocedure en stappenplan om elk lid of toekomstig lid optimaal te begeleiden.

Aanmelden voor een gratis proeftraining.

Heb je al ervaring met CrossFit training en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om lid te worden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 16 48 18 01, of stuur een e-mail naar wijnand@crossfitdenbosch.nl.

DOUBLE IMPACT

€74.00 / maand

  • Per Week
  • 2 X CrossFit WOD
  • 1 X Open Gym
TRIPLE BLOW

€90.00 / maand

  • Per Week
  • 3 x CrossFit WOD
  • 2 x Open Gym
ULTIMATE CRUSH

€111.00 / maand

  • Per Week
  • 4 x CrossFit WOD
  • Onbeperkt Open Gym

WEINIG ERVARING MET CROSSFIT?

Wanneer je nog geen ervaring hebt met CrossFit dan kan je een proefles komen volgen op de dagen dat deze lessen worden aangeboden, zie rooster. Wij zorgen dat jouw eerste ervaring met CrossFit leuk en uitdagend zal zijn, welk trainingsniveau je ook hebt. Als je na de proefles enthousiast bent, dan zal je een On-Ramp (fundamentals) programma gaan volgen waarin je de 9 veel voorkomende bewegingen binnen Crossfit krijgt aangeleerd. Het volgen van deze lessen is verplicht. Nadat je het On-Ramp programma hebt afgelegd en hebt gehaald, dan ben je klaar om aan de CrossFit groepslessen deel te nemen.

Benieuwd of Crossfit iets voor jou is?

GRATIS PROEFLES

Wil je meer weten over CrossFit? Meld je dan aan voor een gratis proefles om kennis te maken met de CrossFit community en te ervaren wat een CrossFit workout te bieden heeft.

OCHTEND

Maandag: 7.00 - 10.00
Dinsdag: 7.00 - 10.00
Woensdag: 7.00 - 10.00
Donderdag: 7.00 - 10.00
Vrijdag: 7.00 - 10.00
Zaterdag: 8.00 - 12.00
Zondag: 9.00 - 12.00

AVOND

Maandag: 16.00 - 21.30
Dinsdag: 16.00 - 21.30
Woensdag: 16.00 - 21.30
Donderdag: 16.00 - 21.30
Vrijdag: 16.00 - 20.00
Zaterdag: -
Zondag: -

Scroll to Top