Wat wij Aanbieden

Open Gym

Home » Aanbod » Open Gym

CROSSFIT Open Gym

De box is elke dag open en de uren waarin er geen WOD of Fundamental is noemen we Open Gym. In de Open Gym heb jij als lid de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan je kracht, mobiliteit of techniek. Deze lessen vind je in het rooster en zijn ingepland tussen de WOD of Fundamental lessen in.

WAAROM OPEN GYM?

Waarom zou je de Open Gym lessen volgen?
In de WOD’s worden er enorm veel bewegingen aangeboden en zijn er altijd bewegingen die jij minder goed oppakt dan andere bewegingen. Of je loopt tegen mobiliteit problemen aan in gewrichten die jou beperken in bepaalde oefeningen. Door de maatschappij waarin wij leven zitten de schouders en heupen vaak vast. Het is niet zonder risico als je hier zwaar mee gaat tillen of veel snelle bewegingen gaat maken tijdens een WOD. Het is dus verstandig om tijd te maken om jouw lichaam te geven wat het nodig heeft.
Menselijke kracht is het belangrijkste wat je kan ontwikkelen om jouw fysiek doel te bereiken, maar ook helpt een sterk lichaam klachten en blessures te voorkomen.

In de Open Gym lessen ben je zelf verantwoordelijk voor jou eigen training, maar zal de trainer indien jij daar behoefte aan hebt juiste adviezen aan je geven, zodat je een persoonlijk programma kan samenstellen.

Benieuwd of Crossfit iets voor jou is?

GRATIS PROEFLES

Wil je meer weten over CrossFit? Meld je dan aan voor een gratis proefles om kennis te maken met de CrossFit community en te ervaren wat een CrossFit workout te bieden heeft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 13.00 - 21.00
Dinsdag: 9.00 - 22.00
Woensdag: 13.00 - 21.00
Donderdag: 9.00 - 22.00
Vrijdag: 9.00 - 20.00
Zaterdag: 9.00 - 14.00
Zondag: 10.00 - 12.00

Scroll to Top