Wat wij te zeggen hebben

CROSSFIT DEN BOSCH BLOG

Home » Blog

Alles
  • Alles
  • Algemeen
  • Nieuws
  • Tips
kniepijn-1-2560x1100-1

Knie-irritatie tijdens CrossFit? Zo krijg je het onder de knie

Heb je wel eens irritatie rondom de knieschijf wanneer je langer aan het hardlopen bent of langer op de Assault Bike of de roeier zit? Doet het rondom de knieschijf wel eens pijn bij oefeningen waarbij je knie veel buigt, zoals lunges, squats of step ups? Dan is er mogelijk sprake van patellofemorale pijn of pijnsyndroom.
Eline Oppers

Crossfit Den Bosch – samenwerking Foodaffect

Voeding is de sleutel tot elk resultaat terwijl veel mensen niet goed weten wat ze moeten eten om gewenst resultaat te behalen. Om die reden zal Crossfit Den Bosch vanaf september 2018 de samenwerking aan gaan met Eline Oppers van Foodaffect.   
schoudermobiliteit

Werk aan je schoudermobiliteit!

Schoudermobiliteit is een veelvoorkomend probleem in de maatschappij waarin we leven, omdat we vaak op jonge leeftijd een verkeerde of slappe houding hebben.
this-is-crossfit-2

Wat is Crossfit?

De filosofie achter CrossFit is om je niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel maar juist continu te werken aan de 10 algemene fysieke vaardigheden. Hierdoor kan eenzijdige fysieke ontwikkeling voorkomen worden.

Maak kennis met Crossfit

GRATIS PROEFLES

Wil je meer weten over CrossFit? Meld je dan aan voor een gratis proefles om kennis te maken met de CrossFit community en te ervaren wat een CrossFit workout te bieden heeft.

Scroll naar boven