Crossfit Den Bosch Coach

Claudia Vollmann

Home » Coaches » Claudia Vollmann

claudiavollmann@lorettebessem

Claudia Vollmann

Vanaf dat ik net kon lopen kon je mij vinden in de turnhal. Eerst moederkind-gym, kleutergym, turnen, en daarna acrobatische gymnastiek. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan, maar na 15 jaar wedstrijdgroep en meerdere uren per dag trainen had ik er genoeg van.

In mijn zoektocht naar een nieuwe sport ontdekte ik eerst yoga, alhoewel het heerlijk is voor lichaam en geest, miste ik de spanning in een sport.

In 2017 heb ik CrossFit ontdekt en ben ik met volle overgave gaan crossfitten 😊. Ik was zo enthousiast en heb daarom in 2018 mijn Level 1 gehaald en ben ik ook gaan coachen. Het leukste aan CrossFit vind ik dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. 

Sport is er met de paplepel ingegoten, daarom was het een logische keuze voor mij om te gaan studeren aan Fontys Sporthogeschool, daar ben ik afgestudeerd als bewegingsdeskundige.

Op dit moment werk ik fulltime bij bol.com en coach ik daarnaast een aantal uren, dit is heerlijk voor de afwisseling en ik krijg ontzettend veel energie van mijn expertise overbrengen aan anderen. In mei 2023 heb ik mijn CrossFit Level 2 behaald om mijzelf te kunnen ontwikkelen tot een nog betere coach (en om jullie nog harder af te kunnen beulen 😉). 

Claudia,
+316 22115395
c.vollmann@hotmail.com
@claudiavollmann

Afgeronde opleidingen en certificeringen:

  • CrossFit level 1 en 2
  • Sporthogeschool bewegingsdeskundige

Deel dit blogartikel

Laat je coachen door Claudia Vollmann!

GRATIS PROEFLES

Hoi, ik ben Claudia Vollmann en ik kijk er naar uit om jou in de toekomst te gaan coachen. Samen zullen we dan nieuwe uitdagingen aangaan om je conditie, kracht en levenskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan.

 

Scroll naar boven