Crossfit Den Bosch Coach

Gerard Fedyszyn

Home » Coaches » Gerard Fedyszyn

DSC_0219

Gerard Fedyszyn

Mijn naam is Gerard, een gedreven CrossFit coach en atleet met een diepgewortelde interesse in de biomechanica van het menselijk lichaam. In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit en raakte ik meteen enthousiast over deze trainingsmethode. De functionaliteit en intensiteit van de workouts spraken me enorm aan.

Voorheen deed ik al aan functional training en calisthenics, maar CrossFit bood me een frisse uitdaging. Sindsdien ben ik niet meer weg te denken uit de box, waar ik regelmatig zware trainingen volg om sterker te worden.

Naast mijn eigen workouts neem ik ieder jaar deel aan verschillende CrossFit wedstrijden. Het continu verbeteren van mezelf en anderen is wat me blijft motiveren. Ik verdiep me dan ook voortdurend in de bewegingsleer en nieuwe trainingstechnieken.

Naast de CrossFit lessen bied ik atleten die zich willen voorbereiden op wedstrijden small group, en in-person trainingen aan. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Gerard,
+316 39601850
@inked_sociopath

Afgeronde opleidingen en certificeringen:

Deel dit blogartikel

Laat je coachen door Gerard Fedyszyn!

GRATIS PROEFLES

Hoi, ik ben Gerard Fedyszyn en ik kijk er naar uit om jou in de toekomst te gaan coachen. Samen zullen we dan nieuwe uitdagingen aangaan om je conditie, kracht en levenskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan.

 

Scroll naar boven