Crossfit Den Bosch Coach

Harm van Tongerlo

Home » Coaches » Harm van Tongerlo

Harm

Harm van Tongerlo

Coach bij CrossFit Den Bosch

Vanaf mijn 5e tot mijn 16e heb ik met veel liefde gevoetbald. Daarna ben ik mij meer gaan verdiepen in andere sporten. Ik heb 3 jaar Krav Maga beoefend en ben daarna begonnen met fitness.

Na mijn ICT studie kwam ik erachter dat stilzitten niet aan mij besteed is en kreeg ik veel last van mijn rug door een verkeerde houding. Toen heb ik besloten om een sportopleiding te gaan doen (2012/2016). Dit is tot op de dag van vandaag de beste keuze was die ik heb kunnen maken.

Tijdens die opleiding heb ik mijn passie voor CrossFit ontwikkeld. Mijn eerste CrossFit box waar ik stage liep was CrossFit Culemborg (2015/2016), hier heb ik de basis gelegd van CrossFit. Daar heb ik vooral veel geleerd door het geven van de Fundamentals. Wat dus de basis legt bij nieuwe leden binnen CrossFit. Vervolgens ben ik verder gegaan in Utrecht bij CrossFit U1 (2016/2017) als Coach en ook daar veel geleerd door middel van interne cursussen, workshops en CrossFit courses. Ook daar gaf ik de Fundamentals en de ‘Fitness Class’. Dit zijn de lessen die als opvolging dienden voor de Fundamentals.

Sinds September 2017 werk ik drie avonden in de week als CrossFit Coach bij CrossFit Den Bosch. Hierbij hoop ik nog meer ervaring op te doen binnen CrossFit en mijn ‘blind spots’ als coach te verminderen.

Coach bij CrossFit Den Bosch

Afgeronde opleidingen en certificeringen:

  • Sport en Bewegen BOL4

  • CrossFit Level 1

  • Crossfit Weightlifting 1

  • Sportmassage

  • BKI (BeweegKuur Instructeur)

Deel dit blogartikel

Laat je coachen door Harm van Tongerlo!

GRATIS PROEFLES

Hoi, ik ben Harm van Tongerlo en ik kijk er naar uit om jou in de toekomst te gaan coachen. Samen zullen we dan nieuwe uitdagingen aangaan om je conditie, kracht en levenskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan.

 

Scroll to Top