Crossfit Den Bosch Coach

Klaas Langelaan

Home » Coaches » Klaas Langelaan

WOD_7202

Klaas Langelaan

Coach bij CrossFit Den Bosch

Op jonge leeftijd begon ik met voetballen. Op 11 jarige leeftijd ben ik geswitcht naar rugby omdat het grassprieten tellen in de goal toch niet echt meer voldoende was. Rugby bleek de sport voor mij te zijn voor mij. Agressie en respect heel nauw verbonden met elkaar, en samen met je teamgenoten werken voor de overwinning.Naarmate ik ouder werd, moest ik meer gaan werken aan mijn fysiek, 2 keer in de week op het veld trainen bleek niet voldoende.

Zo ben ik begonnen met fitness. Ik vond de ouderwetse bodybuilding methode saai, maar deed het omdat ik toen nog niet beter wist.

Op 18 jarige leeftijd ben ik in aanraking gekomen met crossfit op school. Voor mij een volkomen nieuwe manier van krach/conditietraining. De vertaalslag naar het rugby was voor mij simpel, en ik was vrijwel meteen om. Crossfit is voor mij de manier om niet alleen aan kracht te werken, maar juist in combinatie met conditie zodat ik er op het rugbyveld het meeste aan heb.

Ik merkte dat ik zo enthousiast werd van crossfit omdat ik er thuis maar niet over kon ophouden, dat ik besloot me er nog verder in te verdiepen. Ik heb begin 2015 mijn crossfit level 1 certificaat behaald en ben begonnen met lesgeven om mijn enthousiasme over de sport over te dragen aan anderen en samen te werken naar de beste versie van jezelf.

Graag zie ik je snel bij Crossfit Den Bosch

Coach bij CrossFit Den Bosch

Afgeronde opleidingen en certificeringen:

  • Sportacademie Den Bosch
  • CrossFit Level 1 trainer

Deel dit blogartikel

Laat je coachen door Klaas Langelaan!

GRATIS PROEFLES

Hoi, ik ben Klaas Langelaan en ik kijk er naar uit om jou in de toekomst te gaan coachen. Samen zullen we dan nieuwe uitdagingen aangaan om je conditie, kracht en levenskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan.

 

Scroll to Top