Crossfit Den Bosch Coach

Kautar El Kadiri

Home » Coaches » Kautar El Kadiri

kautarelkadiri@lorettebessem

Kautar El Kadiri

Mijn naam is Kaoutar El Kadiri, ik ben Coach bij Crossfit Den Bosch en ik ben gepassioneerd over alles wat met Crossfit en Fitness te maken heeft. Als liefhebber van beweging en een toegewijde sportbeoefenaar, heb ik mijn reis naar een gezonde leefstijl en een sterker lichaam omarmd.

Wat begon als een interesse in 2014 groeide al snel uit tot iets waar ik veel passie voor voel. Door de jaren heen heb ik mezelf toegewijd aan het verbeteren van mijn fitheid en kracht, en ik heb de positieve effecten ervan niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel ervaren. 

Mijn reis in de wereld van Crossfit heeft me geholpen om mijn fysieke grenzen te verleggen, het heeft me ook geleerd over doorzettingsvermogen, discipline en zelfontwikkeling. Ik geloof sterk in de kracht van Crossfit om, met elke training en uitdaging, niet alleen je lichaam te versterken, maar ook mentaal sterk te worden.

Sinds 2019 ben ik gestart als Coach bij Crossfit Den Bosch en ik ben vastbesloten om anderen te inspireren en te motiveren om ook een actieve levensstijl na te streven en ik ben enthousiast om mijn kennis en ervaringen te delen met de gemeenschap van Crossfit liefhebbers.

Hopelijk zie ik je snel bij CFDB! 

Kautar,
+316 414 82 355
elkadiri.pos@gmail.com

Prestaties:

  • 10 jaar Crossfit ervaring
  • 4 jaar Coach ervaring

Afgeronde opleidingen en certificeringen:

Deel dit blogartikel

Laat je coachen door Kautar El Kadiri!

GRATIS PROEFLES

Hoi, ik ben Kautar El Kadiri en ik kijk er naar uit om jou in de toekomst te gaan coachen. Samen zullen we dan nieuwe uitdagingen aangaan om je conditie, kracht en levenskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan.

 

Scroll naar boven