Crossfit Den Bosch Coach

Hidde Tibosch

Home » Coaches » Hidde Tibosch

DSC_0070-2

Hidde Tibosch

Coach en Personal Trainer

Mijn naam is Hidde Tibosch, ik ben een personal trainer met passie voor mijn vak. Van jongs af aan was ik gefascineerd met het idee om met mensen te werken, maar ik wist langere tijd niet welke richting ik op moest. Het was pas toen ik de Sport- en Bewegen academie betrad dat ik mijn passie voor sport en begeleiding ontdekte.

Ik heb zelf lang met overgewicht geworsteld, wat mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen sterk beïnvloedde. Ik was niet fit en vond het moeilijk om mezelf in de spiegel aan te kijken. Uiteindelijk besloot ik dat het tijd was voor verandering, niet alleen vanwege mijn school en stage, maar ook voor mijn eigen welzijn. Het was gedurende deze periode dat ik mijn passie ontdekte voor krachtsport.

Ik begon met CrossFit, waarbij ik de fundamenten van kracht en functionele fitness leerde. Vervolgens verdiepte ik me in powerliften en CrossFit, en later in gewichtheffen. Vandaag ben ik niet alleen een enthousiaste coach, maar neem ik zelfs deel aan weightlifting competities. Binnen deze sport blijf ik mezelf ontwikkelen met behulp van studies, coaches en cursussen. Niet alleen als atleet, maar ook als coach.

Tegenwoordig verzorg ik het gros van de ochtend- en avond lessen. Bied ik teamsessies aan in het weekend die gericht zijn rondom olympisch gewichtheffen, en probeer ik buiten de groepslessen klaar te staan voor de leden met eventuele revalidatieoefeningen.

Mijn specialisme is olympisch gewichtheffen & kracht en conditietraining voor specifieke takken van sport. Ook verzorg ik personal training gefocust op olympisch gewichtheffen, welzijn & vitaliteit & Revalidatie/functioneel training.

Neem gerust contact met me op.

Hidde,
+31 6 58758680
htibosch.personal.coaching@gmail.com
@hidde.tibosch
www.ht-personalcoaching.nl

Coach en Personal Trainer

Afgeronde opleidingen en certificeringen:

  • Koning Willem 1 college, sport en bewegen coördinator level 4
  • Fitness trainer A
  • Fitness trainer B
  • CrossFit level 1
  • Basis EHBO diploma
  • Start2Move functional training specialist
  • Start2Move Sport & voeding specialist

Deel dit blogartikel

Laat je coachen door Hidde Tibosch!

GRATIS PROEFLES

Hoi, ik ben Hidde Tibosch en ik kijk er naar uit om jou in de toekomst te gaan coachen. Samen zullen we dan nieuwe uitdagingen aangaan om je conditie, kracht en levenskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan.

 

Scroll naar boven