Crossfit Den Bosch Coach

Wijnand Lamboo

Home » Coaches » Wijnand Lamboo

Wijnand-L-v2

Wijnand Lamboo

Coach en eigenaar van CrossFit Den Bosch

De eerste stappen die ik maakte op sportief gebied waren op het voetbalveld toen ik 6 was. Ik was in tegenstelling tot mijn broertje (toen 5 jaar) geen talent, maar deed het erg graag en kon mijn energie kwijt. Op mijn 12e kreeg ik diabetes type 1 en ben toen gestopt met voetballen, omdat ik en mijn ouders niet goed wisten wat te doen. Ik heb goed leren leven met mijn ziekte en begon op mijn 18e met boksen bij Olympia in Den Bosch wat ik tot mijn 25e heb gedaan. Daarnaast deed ik ook veel aan hardlopen en fitness. Ik deed alles om fit te worden, maar miste iets in mijn trainingen.

In 2008 heb ik mijn CIOS afgerond en ben na enkele cursussen in 2009 mijn eigen bedrijf Support2Sport begonnen. Dit omdat de Health branche explosief groeiende was en mij het fantastisch leek als diabeet met de gezondheid van mezelf en van anderen bezig te zijn.

In 2010 maakte ik kennis met CrossFit in Gemert bij CrossFit Gymert. Dat eerste moment van daar binnen komen en mijn eerste WOD mogen doen, vergeet ik nooit meer. De box waar ik binnen stapte was letterlijk een speeltuin voor volwassen. Mijn eerste WOD was uitputtend, maar gaf zo veel voldoening dat ik voelde dat dit de toekomst is voor effectief trainen voor welk doel dan ook.

Nu, bijna 4 jaar na mijn kennismaking met CrossFit, is het 2014 en eindelijk tijd voor de volgende stap, een eigen CrossFit box. Fitnesscentra raken een beetje de weg kwijt, omdat zij enkel en alleen naar geld kijken en erop gericht zijn zo snel mogelijk veel leden binnen te krijgen zonder te kijken naar kwaliteit.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met CrossFit trainingen en heb ik me verder verdiept in de trainings- en voedingsleer. Ik ontdekte dat dit trainingsprogramma, in combinatie met een aantal aanpassingen in onze levensstijl, spectaculaire resultaten teweeg kan brengen.
Nu mag ik dat eindelijk gaan delen met mensen uit de omgeving van Den Bosch.
Welkom bij CrossFit Den Bosch!

Coach en eigenaar van CrossFit Den Bosch

Afgeronde opleidingen en certificeringen:

  • CrossFit Level 1 trainer
  • Crossfit Gymnastic Trainer
  • Crossfit Mobility Trainer
  • The Ido Portal Method – Upper Body Level 1
  • T.O.P. A Trainer
  • Mylogenics Activation
  • Mylogenics Rehab
  • Mylogenics Release
  • Personal Hormonal Profile
  • Master Kettlebell Instructor

Deel dit blogartikel

Laat je coachen door Wijnand Lamboo!

GRATIS PROEFLES

Hoi, ik ben Wijnand Lamboo en ik kijk er naar uit om jou in de toekomst te gaan coachen. Samen zullen we dan nieuwe uitdagingen aangaan om je conditie, kracht en levenskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan.

 

Scroll to Top