Alles wat u moet weten

OVER CROSSFIT DEN BOSCH

Home » Over Crossfit Den Bosch

LoretteBessem_DSC_0205-2

Er zit een atleet in iedereen!

CROSSFIT DEN BOSCH

Welkom bij CrossFit Den Bosch!

Mijn naam is Wijnand Lamboo, eigenaar en oprichter van CrossFit Den Bosch. In 2009 begon ik als Personal Trainer mijn bedrijf Support2Sport en was ik altijd bezig met boksen en fitness. 

In 2010 maakte ik kennis met CrossFit als sport bij CrossFit Gymert. Het moment dat ik daar binnen kwam en mijn eerste WOD mocht doen, vergeet ik nooit meer. De box waar ik binnen stapte was letterlijk een speeltuin voor volwassenen. Mijn eerste WOD was uitputtend, maar gaf zo veel voldoening, dat ik voelde dat dit de toekomst is voor effectief trainen voor welk doel dan ook. Vier jaar later, in 2014, mocht ik na een maandenlange verbouwing en voorbereiding de deuren openen van onze box.

CrossFit Den Bosch wil effectief en betaalbaar trainen toegankelijk maken voor iedereen in de omgeving van Den Bosch. Kwaliteit en goede begeleiding staan centraal. Wij willen de box zijn waar jij graag komt om te werken aan een gezondere, fittere en slankere versie van jezelf.

CrossFit Den Bosch is anders dan de meeste sport- en fitnesscentra. De eerste vraag die mensen vaak aan ons stellen als zij binnen komen is; waar zijn alle apparaten? Die zijn er dus niet! Hier gebruik je jouw lichaam als apparaat om functionele bewegingen te maken die vaak gecombineerd worden met vrije gewichten zoals halters, dumbbells, kettlebells, turnringen, zandzakken, touwen, etc. 

Deze combinaties zullen vele malen effectiever zijn dan 30 minuten op de crosstrainer of 3 x 12 herhalingen biceps curl. Don’t use machines, become one!

Hoe vaak hoor je niet dat mensen de sportschool saai vinden worden en daardoor minder vaak gaan trainen? Wij willen onze leden bevrijden van deze saaie routine. Er zit een atleet in iedereen! Door fysieke uitdagingen helpen we je om jouw vaardigheden te verbeteren en jouw lijf gezonder en sterker te maken. Dit zorgt ervoor dat je het leven makkelijker aankunt, je een fitter mens bent, geen blessures/klachten hebt en je niet of minder ziek bent. Stap gerust eens binnen om een kijkje te komen nemen of plan hier een gratis proefles in.

Crossfit
CAN'T BREATHE,
CAN'T MOVE

Can't get enough!

Maak kennis met Crossfit

GRATIS PROEFLES

Wil je meer weten over CrossFit? Meld je dan aan voor een gratis proefles om kennis te maken met de CrossFit community en te ervaren wat een CrossFit workout te bieden heeft.

OCHTEND

Maandag: 7.00 - 10.00
Dinsdag: 7.00 - 10.00
Woensdag: 7.00 - 10.00
Donderdag: 7.00 - 10.00
Vrijdag: 7.00 - 10.00
Zaterdag: 8.00 - 12.00
Zondag: 9.00 - 12.00

AVOND

Maandag: 16.00 - 21.30
Dinsdag: 16.00 - 21.30
Woensdag: 16.00 - 21.30
Donderdag: 16.00 - 21.30
Vrijdag: 16.00 - 20.00
Zaterdag: -
Zondag: -

Scroll naar boven