Nieuws| Tips - Crossfit Den Bosch

Crossfit Den Bosch – samenwerking Foodaffect

Home » Blog » Crossfit Den Bosch – samenwerking Foodaffect

Eline Oppers

Crossfit Den Bosch – samenwerking Foodaffect

Voeding is de sleutel tot elk resultaat terwijl veel mensen niet goed weten wat ze moeten eten om gewenst resultaat te behalen. Om die reden zal Crossfit Den Bosch vanaf september 2018 de samenwerking aan gaan met Eline Oppers van Foodaffect.

Eline: Als (sport)diëtist stel ik samen met jou een persoonlijk voedingsplan op en help ik je met jouw doelstelling. Of je nou graag wil afvallen, beter wil herstellen na je training, je vetpercentage wilt verlagen of spiermassa opbouwen. Alles is mogelijk, ook voor jou. Zonder wondermiddelen, want die bestaan niet.

Ik ga graag samen met jou op zoek naar wat werkt voor jou. Dit start natuurlijk bij bewustwording en het vinden van jouw intrinsieke motivatie: wat maakt het dat jij dit zo graag wil? We gaan samen op zoek naar een voedingsplan wat past bij jou. Je ontvangt van mij voor zowel een rustdag als een trainingsdag een persoonlijk voedingsplan. Ook geef ik je kennis en handvatten voor een gezonde basis inclusief variatie, maar ook een noodplan voor de weekenden of terugval. Uiteindelijk vormt dit alles bij elkaar de sleutel tot een resultaat voor de rest van je leven.

Heb jij interesse en wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact op met Eline Oppers via 06 439 539 20 of info@foodaffect.nl

Deel dit blogartikel

Til je conditie naar een hoger niveau!

GRATIS PROEFLES

Bij CrossFit Den Bosch kun je terecht om je conditie naar een hoger niveau te brengen, maar ook met juiste begeleiding te werken aan je kracht en mobiliteit. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je altijd terecht voor een gratis proefles 

Scroll naar boven